Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Het Cardio-Café 2022: Deel A

Deel A: ‘De 2021 ESC richtlijn hartfalen- van uitdagingen naar succes’

In het Cardio-Café 2022 worden twee webinars gehouden. In het eerste deel, getiteld "De 2021 ESC richtlijn hartfalen - van uitdagingen naar succes", gaan Bart Langenveld en Olga Kruit dieper in op de uitdagingen van de toepassing van de recent gepresenteerde 2021 ESC richtlijn hartfalen. Bart presenteert een uitdagende klinische hartfalencasus uit zijn dagelijkse praktijk en Olga neemt het stokje over met een complexe poliklinische patiënt.

In deze tweedelige webinar gaan Bart Langenveld, Olga Kruit, Wietse Veenstra en Erna Vossebelt dieper in op de behandeling van hartfalenpatiënten en de laatste ontwikkelingen hierin.

Onderwerpen

In het eerste deel gaan we dieper in op uitdagingen in de toepassing van de onlangs gepresenteerde 2021 ESC richtlijn hartfalen.

Bart presenteert een uitdagende klinische hartfalencasus uit zijn dagelijkse praktijk.

Olga neemt het stokje over met een complexe poliklinische patiënt. Hoe maak je van zulke uitdagingen in de praktijk nou een succes als je de 2021 ESC richtlijn hartfalen goed wil toepassen? Welke kansen liggen er in de kliniek voor optimalisatie van de behandeling? Hoe kan je dit poliklinisch het beste vervolgen?

Doelgroep & Accreditatie

Dit programma is primair bedoeld voor verpleegkundig specialisten en physician
assistants.

 


Om deel te kunnen nemen aan deze e-learning, heeft u een gratis MEDtalks account nodig.
Door middel van de onderstaande knop kunt u eenvoudig een account aanmaken.

Registreren

Met uw MEDtalks account heeft u toegang tot al het door MEDtalks geproduceerde educatieve materiaal, evenals de partnercontent die beschikbaar is op het MEDtalks platform. 
Indien u uw BIG-nummer heeft ingevuld, worden behaalde accreditatiepunten automatisch verwerkt.


 

 

Laatst bewerkt: 12-12-2023
  • Organisator


    Dit programma is geproduceerd door Novartis